Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Efter en konstig vår/sommar för oss IFK:are så kan vi nu lägga fullt fokus på att tillsammans göra en jäkla bra säsong 19/20, förutsättningarna finns för det tycker jag. Silly season gick vi lite miste om i år då man i "ekonomikaoset" knappast vågade hoppas på något nytt in till laget och samtidigt fanns såklart rädslan för att tappa spelare där hela tiden. Nu blev det inga tapp och anledningen till det är väl en kombination av att bandyn har varit och är lite skakig ekonomiskt på flera håll och att det såklart finns mycket hjärta i laget. Faktiskt blev det också ett nyförvärv i Jesper Öhrlund och det känns riktigt bra. Viktig säsong både sportsligt och ekonomiskt har vi framför oss.

Läs mer

Tråkiga besked senaste tiden om tuff ekonomisk situation för IFK Vänersborg. Vi supportrar vill göra vad vi kan för att hjälpa till och har som en del i det startat swishkampanjen "blått hjärta" som vi hoppas ska visa att det är många som bryr sig om IFK och den lokala idrotten. Sen tidigare har vi insamlingen tian där värdet är över 21 000 idag. Supporterklubben startar "blått hjärta" med 10 000 kr och hoppas många hänger på med valfritt belopp, finns inga för små eller för stora belopp. Allt är välkommet.

Läs mer

Säsongen tog slut i fjärde kvartsfinalen mot Västerås och tyvärr var väl kanske den sista matchen den sämsta. IFK hade chansen, man pressade Västerås och hade 1-1 i matcher. Nyckelmatchen var den tredje som förlorades med 3-4, där var IFK det bättre laget i 45 minuter och i efterhand så känns det som att en vinst där hade kunnat ge laget energi för att faktiskt gå vidare i slutspelet. Västerås är bra, det får man inte glömma och man slog ut Hammarby lätt med 3-0 i semin. IFK får ta nya tag, klura på hur man ska kunna ta klivet förbi kvartsfinal där vi nu åkt ut sju säsonger i rad och det klivet måste givetvis vara målet framöver.

Läs mer