Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Tiden har gått oerhört fort efter sommaren och nu plötsligt är det snart dags för elitseriepremiär. En premiär där vi inte riktigt vet vad vi kan förvänta oss av IFK Vänersborg, försäsongen har väl inte direkt rätat ut några av mina frågetecken. Kanske har det snarare dykt upp fler efter massa torsk och få gjorda mål. Laget IFK Vänersborg slår verkligen ur underläge helt utan press nu och det kan absolut vara något bra i slutändan även om man givetvis vill vara en förening som tillhör favoriterna.

Läs mer

Med ungefär en månad kvar till seriestart spelades i helgen Svenska Cupen i Lidköping. Tror det var sjunde året på raken som Villa stod som värd för cupen. Vet inte riktigt varför man fastnat där nu i så många år, kanske inte finns andra intresserade. Tråkigt att man inte varierar spelort tycker jag. Egentligen gillar jag inte cupens upplägg alls, att spela allt på en helg känns lite P12. Absolut ingen bortförklaring från min sida, nu är upplägget som det är, man spelar om en titel och får göra det bästa möjliga av det.

Läs mer

Nästan allt som skrivs och hörs utåt om bandy är från klubbar, lokala hejaklacksjournalister eller spelare. Supportrar gör inte sina röster hörda inom bandyn och det tycker jag är lite tråkigt. Försöker ändra på det på mitt egna lilla vis genom att dela med mig av mina personliga tankar om saker jag snappat upp. Nu när lagen kommit igång med matcher och det bara är en månad kvar till elitseriepremiär så är det helt klart läge för lite tankar och spekulationer om både det ena och andra.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Evenemang

Målpengen 2017/2018

Årets Älg 2016/2017

Sergei Lomanov Jr!