Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Med ungefär en månad kvar till seriestart spelades i helgen Svenska Cupen i Lidköping. Tror det var sjunde året på raken som Villa stod som värd för cupen. Vet inte riktigt varför man fastnat där nu i så många år, kanske inte finns andra intresserade. Tråkigt att man inte varierar spelort tycker jag. Egentligen gillar jag inte cupens upplägg alls, att spela allt på en helg känns lite P12. Absolut ingen bortförklaring från min sida, nu är upplägget som det är, man spelar om en titel och får göra det bästa möjliga av det.

Läs mer

Nästan allt som skrivs och hörs utåt om bandy är från klubbar, lokala hejaklacksjournalister eller spelare. Supportrar gör inte sina röster hörda inom bandyn och det tycker jag är lite tråkigt. Försöker ändra på det på mitt egna lilla vis genom att dela med mig av mina personliga tankar om saker jag snappat upp. Nu när lagen kommit igång med matcher och det bara är en månad kvar till elitseriepremiär så är det helt klart läge för lite tankar och spekulationer om både det ena och andra.

Läs mer

Sommaren har inte släppt sitt grepp om oss än men det hindrar inte bandylagen ifrån att smyga igång med sina ispremiärer. I Vänersborg fick vi 12.e augusti se IFK möta IFK Legends i en match under 60 minuter. Ett mycket trevligt initiativ av IFK och uppskattningsvis var det 700 personer på plats och det är givetvis mycket bra i slutet på semestertid. Förhoppningsvis blir detta återkommande, det finns ju många profiler kvar. Nu en titt framåt och lite vad som hänt inför säsongen 17/18.

Läs mer

Målpengen 2016/2017

Vår musik på Spotify