Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Tråkiga besked senaste tiden om tuff ekonomisk situation för IFK Vänersborg. Vi supportrar vill göra vad vi kan för att hjälpa till och har som en del i det startat swishkampanjen "blått hjärta" som vi hoppas ska visa att det är många som bryr sig om IFK och den lokala idrotten. Sen tidigare har vi insamlingen tian där värdet är över 21 000 idag. Supporterklubben startar "blått hjärta" med 10 000 kr och hoppas många hänger på med valfritt belopp, finns inga för små eller för stora belopp. Allt är välkommet.

Läs mer

Säsongen tog slut i fjärde kvartsfinalen mot Västerås och tyvärr var väl kanske den sista matchen den sämsta. IFK hade chansen, man pressade Västerås och hade 1-1 i matcher. Nyckelmatchen var den tredje som förlorades med 3-4, där var IFK det bättre laget i 45 minuter och i efterhand så känns det som att en vinst där hade kunnat ge laget energi för att faktiskt gå vidare i slutspelet. Västerås är bra, det får man inte glömma och man slog ut Hammarby lätt med 3-0 i semin. IFK får ta nya tag, klura på hur man ska kunna ta klivet förbi kvartsfinal där vi nu åkt ut sju säsonger i rad och det klivet måste givetvis vara målet framöver.

Läs mer

IFK Vänersborg kämpade länge om sjätteplatsen i serien men fick ge sig till slut efter ett i det stora hela bra seriespel. Många fina skalper och bra matcher men också ett par bottennapp som kostade en direktplats till slutspelet. Men nu har man ändå tagit sig dit bakvägen efter att ha slagit ut Broberg i kvalet, eller åttondelen som det heter egentligen. Efter en trög start i arenan första åren spelar nu IFK Vänersborg slutspel för sjunde året i rad och det är mesta mästarna Västerås som står för motståndet. Jämnt och spännande hittills och vi har alla chanser i världen att gå vidare till semifinal.

Läs mer