Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Efter en trög start poängmässigt har IFK Vänersborg tagit tre raka segrar på kort tid. Senast var det ett argt Västerås som inte gillar att förlora som fick åka hem från Arena Vänersborg utan poäng. En viktig seger för IFK Vänersborg på många sätt, mer om det lite senare. Det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen så mycket kommer hända i tabellen men IFK har senaste tiden spelat bra, fått utdelning på det och är därför bra med i den jämna tabellen. Spännande fortsättning väntar.

Läs mer

Dags för lite text igen nu när vi har kommit några omgångar in i säsongen 17/18. Tabellen haltar som väntat med lag som spelat 2-4 omgångar, lite tråkigt med haltande tabell och det är något som man borde se över i framtiden. IFK Vänersborg har väl börjat säsongen som väntat ungefär och elitserien i det stora har inte bjudit på något jätteoväntat även om det ändå finns saker att prata om, det finns det alltid.

Läs mer

Nu drar snart Elitserien igång på allvar. Självklart hoppas vi att många kommer till Arena Vänersborg. Vi i supporterklubben ser gärna att du ansluter dig till oss på läktaren och bidrar till den goa stämningen som är i Arena Vänersborg. Mer än någonsin behöver vi IFK fans bli enade och ge all energi vi har för att laget skall få framgång och nå slutspel även denna säsong.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Evenemang

Målpengen 2017/2018

Årets Älg 2016/2017

Sergei Lomanov Jr!