Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Äntligen blev det vinst igen efter en tung period med mindre bra spel. Tillberga besegrades med 8-1 i ABB Arena inför vad det verkade endast släkt och vänner till spelarna i Tillberga. Tråkigt att se så lite publik i vår underbara elitserie. Seger igen alltså, livsviktigt för fortsättningen och precis lika viktigt blir det i returen mot Tillberga hemma i arenan på onsdag. Ska hoppet om slutspel leva vidare är det bara två poäng som gäller i den matchen. Efter det så siktar vi in oss på Annandagsbandy och i skrivande stund finns det 19 platser kvar i andra bussen.

Läs mer

Efter en trög start poängmässigt har IFK Vänersborg tagit tre raka segrar på kort tid. Senast var det ett argt Västerås som inte gillar att förlora som fick åka hem från Arena Vänersborg utan poäng. En viktig seger för IFK Vänersborg på många sätt, mer om det lite senare. Det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen så mycket kommer hända i tabellen men IFK har senaste tiden spelat bra, fått utdelning på det och är därför bra med i den jämna tabellen. Spännande fortsättning väntar.

Läs mer

Dags för lite text igen nu när vi har kommit några omgångar in i säsongen 17/18. Tabellen haltar som väntat med lag som spelat 2-4 omgångar, lite tråkigt med haltande tabell och det är något som man borde se över i framtiden. IFK Vänersborg har väl börjat säsongen som väntat ungefär och elitserien i det stora har inte bjudit på något jätteoväntat även om det ändå finns saker att prata om, det finns det alltid.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Evenemang

Målpengen 2017/2018

Årets Älg 2016/2017

Sergei Lomanov Jr!