Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Dags för lite text igen nu när vi har kommit några omgångar in i säsongen 17/18. Tabellen haltar som väntat med lag som spelat 2-4 omgångar, lite tråkigt med haltande tabell och det är något som man borde se över i framtiden. IFK Vänersborg har väl börjat säsongen som väntat ungefär och elitserien i det stora har inte bjudit på något jätteoväntat även om det ändå finns saker att prata om, det finns det alltid.

Läs mer

Nu drar snart Elitserien igång på allvar. Självklart hoppas vi att många kommer till Arena Vänersborg. Vi i supporterklubben ser gärna att du ansluter dig till oss på läktaren och bidrar till den goa stämningen som är i Arena Vänersborg. Mer än någonsin behöver vi IFK fans bli enade och ge all energi vi har för att laget skall få framgång och nå slutspel även denna säsong.

Läs mer

Tiden har gått oerhört fort efter sommaren och nu plötsligt är det snart dags för elitseriepremiär. En premiär där vi inte riktigt vet vad vi kan förvänta oss av IFK Vänersborg, försäsongen har väl inte direkt rätat ut några av mina frågetecken. Kanske har det snarare dykt upp fler efter massa torsk och få gjorda mål. Laget IFK Vänersborg slår verkligen ur underläge helt utan press nu och det kan absolut vara något bra i slutändan även om man givetvis vill vara en förening som tillhör favoriterna.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Evenemang

Målpengen 2017/2018

Årets Älg 2016/2017

Sergei Lomanov Jr!