Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Bandyn måste hitta sätt att förlänga säsongen, det köper jag fullt ut, men det känns som publiken inte har den där riktiga tändningen i oktober och en bit in i november. Om det beror på att bandyn är lite för dålig på att pumpa upp intresset inför seriestart vet jag inte, men tror att det kan vara så. Känns som att vi alla kanske är lite trögstartade. Bandyn tar en lång paus över sommaren då det nästan är helt tyst, jag tror man måste synas året runt och vårda sin publik. Känns ibland som att alla måste väckas till hösten och kanske är det därför det på sina håll och kanter tappas lite publik. Vet inte, men vad jag vet är att december är en fantastiskt fin bandymånad.

Läs mer

Fem matcher varav fyra segrar är ett fint facit och den spelmässiga höjdpunkten var givetvis 6-2 mot SAIK. En klart rättvis seger där IFK faktiskt periodvis kör över SAIK med energi, fart och ett passningsspel som såg jättebra ut. Tror det var viktigt för både laget och alla supportrar att man fick visa upp den nivån i hemmaborgen, det gav mycket märkte man på väg ut från arenan efter match, många glada miner. Sen i alla sociala medier märker man ju att det blir positiva tongångar. IFK Vänersborg berör och det älskar jag.

Läs mer

Försäsongen går mot sitt slut och nu är det snart dags för matcher där man spelar om poäng och tabellplacering. Matcher som plockar fram riktiga känslor som glädje, ilska, frustration och allt som man kan känna. Idrotten vore inte mycket utan känslor. 26 omgångar varav 13 hemma innan eventuellt slutspel drar igång. IFK Vänersborg kommer göra allt för att nå så högt som möjligt i tabellen, det ska jag också göra och det hoppas jag alla IFK:are är beredda på att göra. Tillsammans är vi starka.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Målpengen 2017/2018