Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Nästan allt som skrivs och hörs utåt om bandy är från klubbar, lokala hejaklacksjournalister eller spelare. Supportrar gör inte sina röster hörda inom bandyn och det tycker jag är lite tråkigt. Försöker ändra på det på mitt egna lilla vis genom att dela med mig av mina personliga tankar om saker jag snappat upp. Nu när lagen kommit igång med matcher och det bara är en månad kvar till elitseriepremiär så är det helt klart läge för lite tankar och spekulationer om både det ena och andra.

Läs mer

Sommaren har inte släppt sitt grepp om oss än men det hindrar inte bandylagen ifrån att smyga igång med sina ispremiärer. I Vänersborg fick vi 12.e augusti se IFK möta IFK Legends i en match under 60 minuter. Ett mycket trevligt initiativ av IFK och uppskattningsvis var det 700 personer på plats och det är givetvis mycket bra i slutet på semestertid. Förhoppningsvis blir detta återkommande, det finns ju många profiler kvar. Nu en titt framåt och lite vad som hänt inför säsongen 17/18.

Läs mer

Tänkte ta och gå igenom lagen uppifrån och ner efter hur tabellen slutade senast, det kommer väl inte bli några dramatiska förändringar mellan lagens styrkeförhållanden men sett till potential i lagen så är väl IFK Vänersborg kanske den största förloraren under årets silly, det behöver man ju inte vara raketforskare för att förstå. Det blir en kort kommentar om varje lag men lite mer om IFK och mina högst personliga tankar om kommande säsong.

Läs mer

Målpengen 2016/2017

Vår musik på Spotify