Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Fem matcher varav fyra segrar är ett fint facit och den spelmässiga höjdpunkten var givetvis 6-2 mot SAIK. En klart rättvis seger där IFK faktiskt periodvis kör över SAIK med energi, fart och ett passningsspel som såg jättebra ut. Tror det var viktigt för både laget och alla supportrar att man fick visa upp den nivån i hemmaborgen, det gav mycket märkte man på väg ut från arenan efter match, många glada miner. Sen i alla sociala medier märker man ju att det blir positiva tongångar. IFK Vänersborg berör och det älskar jag.

Läs mer

Försäsongen går mot sitt slut och nu är det snart dags för matcher där man spelar om poäng och tabellplacering. Matcher som plockar fram riktiga känslor som glädje, ilska, frustration och allt som man kan känna. Idrotten vore inte mycket utan känslor. 26 omgångar varav 13 hemma innan eventuellt slutspel drar igång. IFK Vänersborg kommer göra allt för att nå så högt som möjligt i tabellen, det ska jag också göra och det hoppas jag alla IFK:are är beredda på att göra. Tillsammans är vi starka.

Läs mer

Vi i supporterklubben kommer under säsongen driva insamlingen "tian" och den går ut på att man anmäler sig med minst en tia (gärna flera) för varje poäng IFK tar under seriespelet. Det är tufft att driva en förening och det krävs att folk hjälper till både fysiskt och ekonomiskt. Vi vill göra detta för att stärka klubbens ekonomi och vara en del i fortsatt satsning på ungdom och elit. Vi riktar oss till alla med blåvitt hjärta, det är tillsammans vi kan göra något riktigt bra av detta. Varje tia går oavkortat till IFK Vänersborg.

Läs mer

Vår musik på Spotify

Målpengen 2017/2018