Logga in

IFK Vänersborgs officiella supporterklubb sedan 1996!

Vi i supporterklubben kommer under säsongen driva insamlingen "tian" och den går ut på att man anmäler sig med minst en tia (gärna flera) för varje poäng IFK tar under seriespelet. Det är tufft att driva en förening och det krävs att folk hjälper till både fysiskt och ekonomiskt. Vi vill göra detta för att stärka klubbens ekonomi och vara en del i fortsatt satsning på ungdom och elit. Vi riktar oss till alla med blåvitt hjärta, det är tillsammans vi kan göra något riktigt bra av detta. Varje tia går oavkortat till IFK Vänersborg.

I ett första mål har vi sagt att vi ska bli minst 100 deltagare men vi tror att det finns stor chans att vi blir fler än så. Kan vi bara hjälpas åt att sprida detta så kommer det bli jäkligt bra. Det är tufft att driva en förening som satsar på både bredd och elit. Vi behöver alla hjälpa till på något sätt och då är detta ett sätt. Ett roligt sätt tycker vi, man lägger en liten slant för varje poäng laget tar. Leverans lönar sig alltså för föreningen.

Exempel: Är ni med på en tia och IFK tar 26 poäng, då betalar ni in 260 kr efter säsongen. Allt går oavkortat till IFK Vänersborg.

Ni anmäler er på mail algarna96@gmail.com och uppger där namn, telefon, mail och antalet tior ni vill vara med på. Det kommer också gå att anmäla sig i infodisken som vi kommer ha i arenan innan matcherna. Kom igen nu alla blåvita oavsett position i eller runt föreningen och häng på. Tillsammans blir vi jäkligt starka

Ses och hörs